Tickets en info
Bestel jouw tickets, wel enkel nog voor circuit Jazz hier , door het formulier in te vullen. Het circuit Ekk is intussen uitverkocht.

Tickets

Prijs per persoon : 18 euro

Praktische info

Vanaf 1 maart 2023 ontvang je van ons concrete info (wanneer en op welk adres je verwacht wordt). De avond zelf krijg je een plannetje met alle info over jouw circuit. Je eindigt de avond in principe bij ‘een jou bekend gezicht’, waar je kunt nagenieten met een natje en een droogje.

Bereikbaarheid

voor wie met de fiets komt : je kan je fiets overal in de wijk kwijt .. in of naast één van de vele fietsenstallingen

voor wie met bus of tram komt : nabije haltes van De Lijn zijn 'Nieuwe Wandeling', 'Rozemarijn' en 'Ekkergem Kerk'

voor wie met de trein komt : vanaf station Gent Sint-Pieters neem je best tram 4, 21 of 22 - afstappen aan halte Rozemarijn. Je bent dan op 5' stappen van je eindbestemming. Opgepast, hou de uren van de laatste trein in de gaten .. of logeer een nachtje in Gent en ga 's morgens 't stad verkennen.

voor wie met de auto komt : parkeerplaats vinden in de wijk is niet altijd evident, de betalende parking van de Carrefour en de ondergrondse parking Indigo Watt beide gelegen aan de Nieuwe Wandeling is wellicht de makkelijkste optie. Je bent dan op 5' stappen van je eindbestemming. Je kan aan de Watersportbaan gratis parkeren. Reken dan op 10 à 15 minuten stappen.